
Ми поділимося універсальними секретами приготування домашніх тортів
Розм’якш вершкове масло при кімнатній температурі
Навіщо? Якщо нагрівати олію в мікрохвильовій печі, вона змінює свою консистенцію. Коли ти готуватимеш тісто або масляний крем, у тебе не вийде легка і повітряна текстура.
Використовуй гелеві харчові барвники
Навіщо? Гелевий харчовий барвник не треба розводити у воді, що шкодить кондитерським виробам. Друга причина – він більш концентрований, і надає красивого, інтенсивного кольору кремів і тесту.
Застилай форми пергаментним папером у кілька шарів
Навіщо? Це допомагає коржам не підгоріти в процесі випікання та оберігає їх від утворення твердої скоринки.
Остуджуй коржі на решітці вгору дном
Навіщо? Викладати коржі на решітку потрібно, щоб вони не відволожилися внизу. А вгору дном їх ставлять тому, що нижня частина коржа зазвичай красивіша і рівна, і всі мітки від ґрат повинні залишитися на менш парадній стороні.
Поступово ви не тільки звикнете харчуватися правильно, і станете куди стрункішими за лінивих колег, які живуть на печиво і шоколаді.
За матеріалами ivona.ua