Як спекти смачний і красивий торт: 4 корисні поради

Ми поділимося універсальними секретами приготування домашніх тортів

Розм’якш вершкове масло при кімнатній температурі

Навіщо? Якщо нагрівати олію в мікрохвильовій печі, вона змінює свою консистенцію. Коли ти готуватимеш тісто або масляний крем, у тебе не вийде легка і повітряна текстура.

Використовуй гелеві харчові барвники

Навіщо? Гелевий харчовий барвник не треба розводити у воді, що шкодить кондитерським виробам. Друга причина – він більш концентрований, і надає красивого, інтенсивного кольору кремів і тесту.

Застилай форми пергаментним папером у кілька шарів

Навіщо? Це допомагає коржам не підгоріти в процесі випікання та оберігає їх від утворення твердої скоринки.

Остуджуй коржі на решітці вгору дном

Навіщо? Викладати коржі на решітку потрібно, щоб вони не відволожилися внизу. А вгору дном їх ставлять тому, що нижня частина коржа зазвичай красивіша і рівна, і всі мітки від ґрат повинні залишитися на менш парадній стороні.

Поступово ви не тільки звикнете харчуватися правильно, і станете куди стрункішими за лінивих колег, які живуть на печиво і шоколаді.

За матеріалами ivona.ua

Комментарии к записи Як спекти смачний і красивий торт: 4 корисні поради отключены

Filed under Продукти, Факти

Comments are closed.